The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Başkaca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet medarımaişetlemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen kolay sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında saygınlık bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en yakışır fiyat politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak zirda mevki yer illere hizmet vermekteyiz.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı sıra otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı kabil.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların hudayinabit kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya rast ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Fakat adidaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda yek yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın merdivenleri kuruluşlırken rahatliği konutlarda 80cm, topluma belirgin yapılarda 120cm, güçlü katlı daire binalarında 90cm makroliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bununla alay malay adidaki kriterlere Yangın Kapısı malik olan yerlerde bir yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması onaylama edilir.

Yangın baplarında müstacel durumlarda dâhilen dünyaarı yakın tutum kelam konusu başüstüneğu dâhilin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söz konusu harekete izin vermesi gerekir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page